Terma Fodbold

Hold opstilling var:

Anders Ørndrup
Bo Larsen
Dennis Bastrup Jeppesen
Jesper Hansen
Jesper Sørensen
Martin Aaskov Andersen
Givargis Saatloui Tamraz

Officielt kampreferat:

Opstillingen i dag er AOE i målet, JH og BVL som forsvar, JES og GIT som midtbane, DBJE og MRAA som angribere.

Banerne var tørre men med huller i græsset efter to dage med regn. Det var godt fodbold vejr. Det er os der giver bolden op og vi starter i stille tempo. Vi er 7 og de 9 mand så vi er i undertal.

Vi kan rimelig let spille os igennem og vi kommer til mange chancer både MRAA og DBJE forsøger fra alle mulig retninger men lykkes ikke at få bolden ramt inden for mål rammen.
På et tidspunkt vil JES ligge bolden ind i felt og det er oppe fra midter linjen og det bliver så en DR spille som får forlænge JES indlæg og snyder både vores angrebsspillere og deres målmand så bolden går i mål 1-0.

Efter det er det stadig os der dominere kampen og det bliver DBJE som får spillet sig fri og bringe os foran 2-0. Det er stadig os der styre kampen selvom vi er kommet godt foran. Der står GIT, MRAA, JES og DBJE på det hele. Det er helt utroligt hvor mange gange vi har mål chancer og efter 18 minutters spil er det DBJE som igen får driblet sig igennem og snyder målmanden og vi er foran 3-0.

Det bliver resultatet af første halvleg hvor AOE på målet samt JH og BVL som forsvar har næsten ikke noget at lave i første halvleg, de gange DR fik skud inden for mål rammen kunne tælles med 1 finger, de havde dog få chancer men de blev skudt langt over mål.

Anden halvleg starter i samme stil vi har det meste af spillet dog med lidt færre chancer da vi jo er godt foran. Det er stadig GIT, MRAA og DBJE som får skud på mål men det bliver DBJE som først får bolden inden for mål rammen 4-0.

Lidt senere kommer BVL helt op i feltet og bliver spillet fri og får lavet et godt skud men den ryger lige forbi mål. Det er nu DR begynder at få lidt mere af spillet og man mærke på den de gerne vil havde et mål for at pynte lidt på resultatet men det er stadig begrænset hvor farlige de bliver for med JH og BVL i forsvaret får de lykket af for rigtig mange af deres angreb. Efter utallige forsøg på at få scoret i denne kamp lykkes det ende for MRAA at få bolden i mål 5-0.

Efter et hjørne spark få DR lavet en hurtig kontra og de kommer hurtig fremad og de får spillet godt rundt så de kommer helt ind i feltet og de får reduceret 5-1.

Nu får de blod på tanden og de begynder at spille i lidt højre tempo men de får ikke overtaget spillet så det er stadig begrænset hvad de giver dem chancer men det lykkes dem alligevel at få en 3-4 spillet fri og de kan let få bolden i mål til 5-2.

Efter var der få minutter igen og der skete ikke rigtig så meget mere i kampen og vi holder vores føring til kampen fløjtes af.
JH hørte i slutningen af kampen en DR forsvars spille sige: "Det er svært at tage bolden fra ham den lille".

Skriv en kommentar til kampen eller kampreferatet nedenfor:

Navn
Kommentar
Skriv: KBUL