Terma Fodbold

Hold opstilling var:

Anders Ørndrup
Givargis Saatloui Tamraz
Henrik Jørgensen
Bo Larsen
Henrik Hansen
Jesper Hansen
Christian Vang

Officielt kampreferat:

Opstillingen var HMJ på mål, JH, HHAN som forsvar, BVL og AOE som midt CVA og GIT som fløj og angriber. Lige inden kampens start var jeg oppe for at hilse på dommeren og modspilleren hvor vi spiller plat og krone om hvem der starter med bolden. Dommeren spurgte efter dette om hvor mange vi var i alt og jeg svarer "vi er 7 mand" og The White Tiger svarer "vi er 10 mand" der må jeg nok indrømme jeg tænkte 'det bliver en hård og lang kamp for os'.

Det er første gang vi spiller kamp på græs i år. Det er ok vejr med meget sol ingen vind og relativt koldt.

Vi stater med at give bolden op og det er os der får lov til at spille rundt de presser os ikke specielt meget.

Vi kan får lov at spille samme og CVA kommer igennem og score til 1-0 efter bare 3 minutters spil.

Kort til efter får AOE har et forsøg uden fra fejlet men bolden går over mål.

JH får driblet næsten hele vejen op af bane og får score til 2-0! Efter dette forspring tager vi det lidt med ro men det lader ikke til at The White Tigers prøvet at få mere styr på kampen de får kun nogle skud på mål er langt uden for mål rammen så HMJ i målet har ikke meget at lave anden end at løbe efter boldene.

Halvleg og der er The White Tigers der starter med bolden og de prøver at lidt mere fart i deres spil men de kommer ikke til mange chancer. Og det bliver vores forsvarsspiller JH der kan bringe os foran og score til 3-0** jubiii**

Kort efter har GIT et indlæg i feltet til HHAN som skyder meget hårdt til bolden og hans forsøg på mål går på overlæggeren og bolden bliver på banen.
Det bliver The White Tigers der får et kontra angreb de spiller sig op igennem banen og de kommer helt fra men HMJ men deres skud er helt ude ved højre side af målet men HMJ får strakt det lange ben ud og rammen bolden så den ryger ud til hjørne **puha**.

AOE bliver fældet omkring midten af bane vi får frispark som HHAN tager men det går lige forbi målet.

Men ca. 8 minutter igen er det GIT der kommer fri med deres målmand vi GIT score let til 4-0.

BVL får hånden på bolden inde i feltet og The White Tigers får straffe men HMJ redder skuet som sidder helt ude ved venstre stolpe nede ved jorden….. SÅDAN!!!

Det bliver CVA der får lavet score det sidste mål til 5-0 og med 5 minutter igen ser The White Tiger drengene meget trætte ud selvom de er 3 mand mere ned os.

Utroligt at det er en forsvarsspiller der ligger i toppen af topscorer listen. Vi får lov at spille bolden stille og roligt rundt og de må siges at havde same kondi som os måske lidt dårligere ;-)

Stort tillykke til alle for den store og flotte sejr samt tak til HMJ for øl efter kampen..

Skriv en kommentar til kampen eller kampreferatet nedenfor:

Navn
Kommentar
Skriv: LXZL