Terma Fodbold

Hold opstilling var:

Anders Ørndrup
Asmus Hansen
Jesper Hansen
Jesper Stilling Julius
Henrik Hansen
Kim Plauborg
Tommy Kjær Jensen
Michael Sonne
Givargis Saatloui Tamraz

Officielt kampreferat:

Opstillingen var AOE på mål, JH og KP som forsvar, HHAN og MLSN som midtbane, JSJU og ABHA som fløj, samt GIT og TKJE som angriber.


Det er Rosenvangssolen der starter med bolden. Det er Terma der har de fleste chancer for at få scoret et mål. Det bliver MLSN der scoret vores første mål og dermed bringer Terma foran 1-0.


De kæmper hårdt for at få et mål, men bliver aldrig rigtige farlige foran mål i første halvleg.


Anden halvleg starter med Terma har bolden, HHAN er helt oppe med midtbanen og får bolden. Sparker direkte på mål fra midten af banen og bolden flyver i en blød bane, bolden går ind under overliggeren i højre side af målet helt uden chancer for deres målmand. Uventede men meget godt lavet mål. HHAN bringer Terma foran med 2-0.
Rosenvangsskolen får et frispark 5 meter uden foran feltet og de skylder direkte på mål, bolden går i mål helt ude ved stolpen uden changer for målmanden, de reduceret til 2-1.


Efter et par forsøg på at få bringe os yderlige foran er det TKJE der får banket bolden op under overlæggeren efter godt sammen spil omkring feltet, Terna er nu foran 3-1.


Det er stadig Terma der sidder på bolden og de fleste changer, Rosenvangsskolen får som tiden går i anden halvleg mere spil og dermed lidt flere chancer. Det lykkes bare ikke at komme igennem vores solide forsvar. Med få minutter igen får MLSN scoret endnu et mål til stiliggen 4-1.

Rosenvangskolen får reduceret til 4-2.I de sidste sekunder får rosenvangskolen scoret på et kontra angreb til kampen resultat 4-3.


Tillykke med den meget flotte sejr.

Skriv en kommentar til kampen eller kampreferatet nedenfor:

Navn
Kommentar
Skriv: ZAHY