Terma Fodbold

Hold opstilling var:

Anders Ørndrup
Hans Jørgen Petersen
Kim Plauborg
Jesper Hansen
Flemming F. Jensen
Henrik Paasch
Leif Jessen Karup

Officielt kampreferat:

Første kamp i årets firma turnering.

Kampen starter stille og roligt ud hvor begge hold afventer det andet holds bold kunstskaber. Vores første kamp bæger præg af i smule uro i forsvaret da vi stille med et hold som består af 4 angribere og 2 forsvars spillere. Det fandt vi dog hurtig en læsning på som viste sig ikke at være så dårlig.

Vi kommer til et par gode chancer som dels vores nye spille Leif J. Karup (LFK), Henrik Paasch, Flemming, samt Jesper Hansen står for. Det skal dog være LFK som score vores førte mål. Efter en hurtig aflevering frem i banen til LFK og en dribling uden om 2 forsvarsspillere lopper LKF bolden let og elegant over målmanden som var på vej ud. (1-0)

Spillet forsætter rolig frem til halvlegen uden de helt store chancer dog har Stildo flere gode skyd udefra som en veloplagt Terma målmand redede.

2. halvleg, Stildo starter med bolden men viser ikke rigtig styrke til at komme gennem det gode Terma forsvar. Spillet forgår igen lidt frem og tilbage og Terma tilspiller sig et hjørnespark hvor Jesper Hansen forsøger at afslutte men den går desværre lige i side nettet. Derudover har vi igen flere gode skud muligheder.

Der skal vise sig at et tilsyneladende tilfældigt indkast fra Stildo kunne vende kampen, de får et indkast tæt på baglinie og de lavet et relativt kort indkast men en Stilbo spiller snitter lige bolden og den rettes af lige mod målet. Bolden er 99.99% inde men Terma hurtige målmand får lige slået til bolden så den ryger ud igen, vi kan kun takke den vel placerede dommer som kunne afgøre at bolden ikke var inde.

Stilbo fik i de sidste minutter spillet sig til at par chancer som blev taget af et velspillet forsvar som blev ledet af Kim.

Tilykke med den førte sejr i år, samt velkommen til Leif som allerede efter første kamp ligger i spidsen på topscore listen.

Kommentarer:

01-04-2007 fra Christian Stilbo
Findes der flere Christian Stilbo ??????
14-10-2005 fra Christian Stilbo
Nu må du lige stramme op hr. Stilbo
21-05-2002 fra KP
Endnu et godt referat fra spændende kamp.
21-05-2002 fra Jesper
Hvornår er det blevet muligt for tilskuerer at komme på holdopstillingen (hjp var ikke med)
19-05-2002 fra aoe
Så nu skulle begge ting være på plads, altså topscore listen samt referat af kampen.
18-05-2002 fra HSN
Jeg savner et lækkert referat :-)
17-05-2002 fra aoe
Hmm der mangler en spiller i listen. Det er LFK som også er top score indtil vidre.
17-05-2002 fra LFK
Hmmmmm....skal topscorer listen ikke opdateres !!!!!
Husk nu hvem der scorede

Skriv en kommentar til kampen eller kampreferatet nedenfor:

Navn
Kommentar
Skriv: C48J