Terma Fodbold

Hold opstilling var:

Anders Ørndrup
Bo Larsen
Danny Overgård Haarup
Flemming F. Jensen
Henning Nielsen
Jesper Hansen
Kim Plauborg
Leif Jessen Karup
Per Thamsen
Troels F Jensen

Officielt kampreferat:

Var det en fodboldkamp?

Ja det var svært at afgøre, for kampen udviklede sig til en svine streg efter den anden, naturligvis fra "Hvem tror du det er"’s side.

Det startede ganske roligt hvor begge hold var hurtig over bolden, vi prøvede at presse dem så meget som muligt, da vi var i overtal. De var dog på en eller anden måde ganske gode til at drible lidt, men vi fik da bolden taget fra dem. Første halvleg forløb ganske rolig, det skulle være omkring det 7 minut at Terma folkene fik presset bolden op til LFK som kunne tage et par driblinger og prikke den forbi målmanden. (1-0)

De kæmpede for at kommen gennem men heldigvis havde vi KP, BVL, HSN, samt DAH som solide bag stoppere, men det skal da siges det brændte på mere end en gang og ikke mindste stolpen var ved at blive en smugle skæv. De prøvede så en alternativ mulig og lage den ind fra midten, uheldigvis blev indlægget så godt at den gik lige i mål under overlæggeren. (1-1)

Så sluttede første halvleg, og Terma benyttede pausen til at skifte et par spillere ud.

Anden halvleg begyndte og man kunne mærke på "Hvem tror du det er" at de var ved at være trætte at de ikke scorede på deres chancer og vi synlig irriteret over Terma gode spil. Deres målmand begyndte at få lidt konflikter med sig selv hvilken plads han skulle spille, flere gange var han længere oppe på banen end deres bageste forsvars spiller. Det kunne vi naturligvis udnytte og på et tidspunkt fik JH trykket sig fri op til midten og tog chancen og trykkede til. Det var godt for den sat kun få cm fra treeren og målmanden havde ikke en chance for at nå den. (2-1)

Nu gik det så helt galt for "Hvem tror du det er". Herefter begyndte de at begå svine streger….. Der gik så galt at en at dem var lige ved at komme i slagsmål med FFJ som roligt gik væk fra stedet. Hver gang vi fik bolden råbte de om frispark og ligene. Det endte med en af deres spillere fik det gule kort og måtte tage 5 min, dog var der kun ca. 2 min tilbage. De sidste 5 minutter var det ene angreb efter det andet, det skal de da havde ros for, man kan ikke sige de ikke prøvede at score et sidste mål. De skød på alt hvad de kunne. Efter de sidste pinlige minutter fløjtede dommeren kampen af.

Man kan spørge om følgende: Skulle de ikke hedde "Hvad tror du det er" ?

Så der bare tilbage og sige tilykke med endnu en sejr, jeg håber vi kan møde lige så talstærkt op næste gang.

Kommentarer:

31-05-2002 fra hsn
Det er nok den fedeste sejr vi har fået til dato!
Sikke dog et tåbeligt hold de var!

Skriv en kommentar til kampen eller kampreferatet nedenfor:

Navn
Kommentar
Skriv: PIBZ