Terma Fodbold

Hold opstilling var:

Anders Ørndrup
Bo Larsen
Flemming F. Jensen
Henning Nielsen
Jesper Hansen
Leif Jessen Karup
Per Thamsen
Troels F Jensen

Officielt kampreferat:

Første pladsen i serie 6 skulle forsvares.

Efter de 3 første kampe ligger Terma nummer 1 i serie 6, som består 8 hold. På grund af skader, fra sidste kamp, som flere måske kan huske endte i det rene kaos, måtte vi starte med kun 8 mand. Vi manglede vore angribere DAH og HPA samt vore forsvarsspiller KP.

Terma lagde ud med bolden i første halvleg og spillede den lidt rundt over banen og fandt hurtigt ud af at vores modstandere TDC1 måske ikke var det bedste hold vi havde mødt til dato. Vi presser lidt frem men kommer ikke rigtig til nogle farlige chancer de første 10 min. Terma fik en del spil oppe omkring målet og det blev PRT som fik rystet et par forsvares spillere af sig og trillede bolden forbi en forvirret målmand… og det var trillede. (1-0)

TDC1 skulle lige komme sig over dette og de ville vise at de også kunne bygge et angreb op på fornuftig vis. Det gik også godt flere gange og de var da også flere gange i overtal på vej mod Terma målet, hvor TFJ rede flere skud. Ikke nok med det men de havde også flere angreb hvor de selv fik det til at løbe ud i sandet. Når vi nu manglede KP i midterforsvaret for den svære plads givet til HSN som fyldte den godt ud. Generelt havde TDC1 svært ved at komme til rigtig gode chancer. Slut på første halvleg.

Anden halvleg begyndte og Terma fik hurtigt bolden fra et lidt tøvende TDC1 hold, som efter pausen ikke rigtig var kommet op i omdrejninger. Hele Terma holdet var opsat på endnu et mål for at lukke kampen. Igen kommer Terma til at dominere det meste af anden halvleg men det kniber lidt med at få scoret et mål. Det er flere rigtig gode angreb som er spillet igennem af LFK, FFJ samt PRT, FFJ har flere gode indlæg med TDC1 målmanden når lige at få en handske på.

BVL får til kæmpet sig bolden uden for eget felt og dribler op mod TDC1 mål og skyder men den tager lige ydersiden af stolpen. Det var en skam…. Lidt senere får AOE bolden på midten fra et indkast og dribler op mod målet og kommer tæt nok til et kanon skud…. Desværre var kanonen indstillet til 45° vinkel. Så det blev ved disse halvstore chancer for Termas side. TDC1 havde et rigtig godt skud i løbet af anden halvleg, og flere Terma spillere havde set bolden inde for TFJ stod og dirigerede hele forsvaret rundt med store ord. Skudet var helt nede ved jorden og helt ude ved stolpen. TFJ afbrød sin røst og kastede sig langs jorden og fik bolden rettet ud over baglinien.

Terma folkene havde lidt flere små chancer og dermed sluttede anden halvleg.

Så vi forsvarede vores førsteplads rigtig godt og ligger dermed stadig nummer 1 i serie 6.

Kommentarer:

06-11-2002 fra LFK
....Nej, men de kunne heldigvis slå Frankrig...Bare så fedt
06-11-2002 fra HJP
Henning. Jeg kan lide at høre at du fyldte hele pladsen ud i forsvaret......... Min overmand :-)
06-07-2002 fra KP
Tillykke med sejren!
Ikke engang landsholdet kunne holde en 1-0 føring, men I kunne stå distancen. Godt gået.
06-07-2002 fra JH
Må jeg være med i referatet næste gang.
06-07-2002 fra HSN
Jesper, dig behøver man ikke nævne, man ved du er hamrende farlig hver gang!
Godt kamp, godt resultat - fint referat
06-07-2002 fra TFJ
Hav nu lidt tillid til mig, Anders - jeg kan sagtens råbe og flyve på samme tid!

Skriv en kommentar til kampen eller kampreferatet nedenfor:

Navn
Kommentar
Skriv: JC35