Terma Fodbold

Hold opstilling var:

Ryan Enyeart
Jesper Hansen
Jesper Sørensen
Kim Plauborg
Horatiu-Andrei Cojocaru Cojocaru
Michael Sonne
Rasmus Gramstrup
Anders Ørndrup

Officielt kampreferat:

Opstillingen var JES på mål, JH, HACO, og KP som forsvar, RYEN og RAGR på midten, sidste MLSN, AOE helt fremme som angriber.


Det var JIF 1 der startede med bolden i første halvleg.


Det var en kamp med mange chancer i begge ender. Det var en kamp hvor Terma havde et lille overtag, men hvor skarpheden manglede i starten, der var chancer, men enten manglede der præcision, ellers var der ikke kraft i skuddet.


Så det var lige ved at gå galt, da en modstander snød 3 forsvarsspillere, men JES har reflekserne i orden, så modstanderen måtte se sit forsøg viftet forbi mål. Efter ca. 15 minutters spil fik RAGR et frispark lige uden for feltet, JH lagde bolden til rette, og sparkede den uden om muren, og vi var foran 1-0.


Det udløste et pres fra modstanderen, og lige før pausen blev der udlignet til 1-1 efter en gang klumpspil. Der blev fløjtet til pause, og dommeren sagde at vi kun havde et minut til at få pulsen ned, og ilt ned i lungerne igen.


Udligningen lige før pausen, havde gjort, at modstanderen havde fået lyst til at angribe, men heldigvis glemte de så at dække op, så med en præcis aflevering op i midten blev MLSN spillet fri, så der var frit løb mod målet, og han kunne score sikkert til 2-1.


Modstanderen pressede videre men blev ikke rigtigt farlige, så da RYEN fik bolden ude i højre side, løb han fra to modstandere og lavede en god tværaflevering til RAGR, der tæmmede bolden, snød en modstander og spillede AOE helt fri foran målet, så det var let for AOE at prikke bolden i mål til 3-1.


Da det var en lige kamp, pressede modstanderen på, og det gav muligheder i begge ender, men med ca. 10 minutter tilbage af kampen, fik MLSN bolden og han kunne snyde en modstander, og så var der frit løb mod mål, og sådan en chance brænder han ikke, så 4-1 til Terma 😲. Der er i år indført en ny regel, hvis en modstander er foran med tre mål eller mere, så må man sætte en spiller mere på banen. Så med ca. 10 minutter igen, var det pludseligt 7 mod 8, det gav et lidt større pres på Terma, men modstanderen var ikke skarpe på dagen og vi stod imod, så kampen endte 4-1 i Termas farvør, og vi kunne gå op til en fortjent tredje halvleg 😊.


I år har caféen også en gimmick, man kan vælge kampens spiller, som så får et specielt glas, og en fadøl til 20 kr. Så det var en god sæsonpremiere.


Stort tillykke med det flotte resultat efter den første kamp i år det var rigtigt godt gået af spillerne.Skriv en kommentar til kampen eller kampreferatet nedenfor:

Navn
Kommentar
Skriv: 89PA