Terma Fodbold

Hold opstilling var:

Anders Ørndrup
Bo Larsen
Flemming F. Jensen
Henrik Paasch
Jesper Hansen
Kim Plauborg
Per Thamsen
Troels F Jensen

Officielt kampreferat:

Inden kampen ligger Terma nummer 1 i serien og lige bagved med 12 points ligger dages modstandere, de deler for øvrigt pladsen med ”Hvad tror du det er”. Det var desværre ikke lige fodbold vejr til dagen kamp blev spillet i silende regnvejr. Trods det dårlige vejr mødte dommeren op i god tid ca. 1½ sekund før kampen blev fløjtet i gang.

Første halvleg skulle vise sig at blive en gyser for de våde blå spillere. Det var tydeligt at H. Hofman og Sønner (HH&S) gik efter en sejr, og lige så tydeligt var det at de havde lidt styr på at spille fodbold. Ikke mindre end 5 min inde i kampen lykkes det for HH&S at komme foran, de spille hurtigt rundt og fik en skud mulighed et par meter uden for feltet og den sad hel nede ved jorden ude ved stolpen og TFJ var godt på vej ud for at rede den men den sad lidt for godt. (0-1)

Terma folkene ville lige havde ro på et øjeblik og skulle lige komme sig. Bolden gik lidt omkring på banen og PRT kom til par afslutningen. HH&S fik en kontra chance og de kom med 3 mand mod 2 Terma forsvare og lavede en flot stikning ned mellem de to forsvarsspillere og deres angriber fik den prikker lige ved siden af TFJ og dermed kom de foran med 2 mål. (0-2)

Helt foran kæmpede FFJ, PRT og HPA med at få bolden ind, vi fik et par små chancer med de blev aldrig totalt farlige. Efter et angreb lavede de et målspark til deres tilsyneladende topangriber, man tog bolden ned med brystet og tog et par hurtige driblinger uden om en lidt langsom forsvars spiller (AOE). HH&G angriberen fik frit løb mod målet og fik den sparket forbi TFJ i målet. (0-3)

Puha nu kunne vi godt bruge en pause…Og fløjten lød. Første halvleg bar præg af at Terma folkene løb lidt forkert af hinanden og i halvlegen blev Terma folkene enige om at det skulle der gøres noget ved.

2. halvleg. Det som blev besluttet i pausen viste sig at være godt. Bolden blev spillet roligt rundt mellem spileren og det blev til en chance hvor PRT komme ind i feltet og tager et behersket træk forbi målmanden og score. (1-3)
Det var lige hvad vi havde behov for, sådan spille man så ikke mod HH&S for nu fik de lige sat tempoet lidt op og lavede et flot indlæg fra ca. midten af banen og ind i feltet hvor den af deres angribere komme løbene og sætte hoved på og lige ind i målet, det var flot lavet men det var det forkert hold der lavede det. (1-4)

Nu skalle der ske noget for nu var Terma igen 3 mål bagud. På et indkast fra JH som kastede langt til AOE som aflever første gang til HPA som kommer i fuld fat og trykker af, men nej i side nettet. KP god lidt med op og får lavet et par gode oplæg til både FFJ som også er lige ved at score. Tema får hjørne og den komme lidt bagved AOE, til en HH&S spille og grundet det våde vejr komme bolde tilbage til AOE som skyder første gang, men lige på overlæggeren. Bolden ville bare ikke ind. JH som har fået fornyet kræfter ude på side linien kommer ind og tager et par ture op af hele banen forbi flere spillere men de HH&S er ganske hurtige og det lykkes ikke helt at komme helt og få en skud mulighed. KP tage bolden på midten og spille FFJ som ser BVL i fuld løb og perfekt aflevering. BVL står nu lige over for deres forsvar og hvad gør man så, triller bolden mellem benene og løber uden om, og tag skuddet første gang og laver et perfekt mål, det er blandt de bedste mål der er lavet i år. (2-4)

Så var det slut på kampen. Det var flot spil som blev vist i 2. Halvleg fra Terma, men de var stadig en tand hurtigere på bolden. Vi kan da glæde os over at vi stadig ligger i toppen, men nu på en delt 1 plads på points.

Kommentarer:

21-06-2002 fra TFJ
Er der ikke byttet om på deres mål #1 og #2? Så vidt jeg husker var #1 en halvforkølet spitze, mens #2 var "dommedagsbraget" udenfor feltet
21-06-2002 fra PRT
Vi tager dem næste gang
20-06-2002 fra BVL
Hvor er mit mål blevet af??????????????

Skriv en kommentar til kampen eller kampreferatet nedenfor:

Navn
Kommentar
Skriv: KPHE