Terma Fodbold

Hold opstilling var:

Anders Ørndrup
Bo Larsen
Henning Nielsen
Jesper Hansen
Thomas Gjørup
Per Thamsen
Karsten Nybro

Officielt kampreferat:

Første kamp efter sommerferien, og det var en ganske vigtig kamp da vi stadig ligger på 2. pladsen, men med lige så mange points som H. Hoffmann & Sønner.
Dagens modstandere var Stibo DS Sport, som vi i første kamp spillede meget lige med, men som alle kan huske vandt vi 1-0.

Som i kan se af resultatet vandt vi 11-3 så det er lidt svært at skrive et rigtigt referat.

Det er ellers en flok bekymrede Terma folk som mødte op til kampen da vi manglede op til flere nøgle spillere. Blandt dem var TFJ som er trofast målmand KP som er uundværlig i forsvaret samt HPA, FFJ og LJK som angrebsspillere.

Vi var 7 til kampen og Stibo DS Sport mødte op med 8 mand. Vi havde før starten besluttet at vi ville spille bolden meget rundt uden at løbe alt for meget, og få dem til at løbe i det varme vejr.

Der skulle dog ikke gå andet end 30 sekunder før Stibo DS fik smag for hvor farlige vi var i aften det første forsøg som blev reddet af målmanden.

Efter ca. 5 minutter kunne Terma folkene se at Stibo DS folkene var meget uoplagte og ikke satsede mange kræfter i det varme vejr. PRT skulle være den første som fik bolden i mål og startede en sand målfest for Terma.

Vi måtte hente hjælp fra en tidlige Terma spiller nemlig Karsten Nybro (KAN) som skulle overtales pga. høfeber til at deltage. Det skulle dog vise sig at han var en af de mest aktive på banen som vi stadig husker det fra den gang han var med.

Ligeledes skal vi sige velkommen til Thomas (THG) som er startet på Terma i dag, og som vi husker med LJKs premierekamp så kom THG også på topscore listen.

Det skal lige siges at der er en kæmpe ros til alle på holdet da alle gjorde et kæmpe arbejde med at ligge op til mål, score mål, og stoppe Stilbo DS angribere. Jeg vil da opfordre alle som deltog i kampen til at skive et lille referat af hvad de syntes var godt eller skidt i kampen. Alle andre er naturligvis også velkommen til at komme med kommentar.

For det ikke skal være løgn, så var de ene af Stilbo DS mål et selvmål, lavet af BVL som forsøger at skyder bolden væk men ved et uheldig rammer JH i hovedet så bolden går i mål.

Følgende scorede mål:
PRT 2 stk
KAN 6 stk
HSN 1 stk (Man tror det er løgn!)
THG 2 stk

Rækkefølge: PRT, KAN, THG, KAN, KAN, PRT, KAN, KAN, THG, KAN, HSN

(Hvis jeg husker forkert så skrive lige en mail til mig så retter jeg det, for med sådan en målfest er det svært at huske alle detaljer)

Kommentarer:

08-02-2002 fra JH
Godt referat fra en svær kamp, jeg synes også vi skal huske at rose vores målmand, godt stået Anders.

Til DEM som ikke havde tid til at spille igår : Hvor var jeres spilledragter vi havde kun fire igår.
08-02-2002 fra P. Schmeigel
Sådan! Mit fravær gjorde vist ikke den store forskel i den målfest - AOE gjorde fyldest!
08-02-2002 fra KP
Tillykke med sejren! I kunne jo sagtens undvære mig.. Beklager jeg ikke fik afleveret spilledragten. Jeg skal forsøge at blive rask til torsdag.

Skriv en kommentar til kampen eller kampreferatet nedenfor:

Navn
Kommentar
Skriv: HX4V