Terma Fodbold

Hold opstilling var:

Thomas Gjørup
Anders Ørndrup
Henning Nielsen
Kim Plauborg
Bo Larsen
Per Thamsen
Flemming F. Jensen
Troels F Jensen
Jesper Hansen
Leif Jessen Karup

Officielt kampreferat:

Sejrsrækken fortsætterHer ses Anders der sparker en rigtig god kamp igang.
Inden kampen havde vi set TDC1 varme op, på samme vis som TIF gør, og det gav en smule respekt at se deres præcise hårde afleveringer.

Måske var det derfor TIF startede en lillesmule nervøst. Der var lidt fumlen og famlen i starten, men heldigvis var TDC1 ikke stort bedre.

Langsomt men sikkert kom TIF ind i kampen, og det var med det gode sammenspil og især det flittige pres der gav bonus og fik TDC1 ud i tovene.

1. halvleg var TIF angreb på TIF angreb, så det var en fryd for de trofaste tilskuere.


Ca. midt i 1. halvleg gav det bonus. Efter et godt opspil blev TDC1 forsvaret splittet ad, og efter lidt fumlen og rumsteren får Anders fat i bolden og skyder resolut, hårdt mod målmanden som ikke kan holde den. Thomas får derefter fat i bolden få meter fra mål, og trods en fremstormende målmand, bevarede han roen og loppede den forsigtigt over ham til 1-0

Humøret var helt i top og det gode spil fortsatte. Der var mange gode chancer, og heldigvis kun ganske få til TDC1. De havde dog enkelte kontra-angreb med en smule bid i, men JH, KP og BVL stod rigtigt placeret i forsvaret og pillede den fra dem gang på gang.

Mod slutningen af første halvleg får vi igen bygget et godt angreb op, og det ender med at Per er alene med målmanden og planter den usvigeligt sikkert bag ham til 2-0 Endda med venstre ben!!

Tilskuerne var ellevilde og havde kun rosende kommentarer til de kække spillere i pausen. Tydeligt at de var påvirkede af sidste referat og for alvor ville vise at det er dem der holder gejsten oppe hos spillerne. Hvad skulle vi gøre uden dem?

2. halvvleg fløjtes igang, og det er blevet lidt tydeligere at TIF drengene er trætte.
TDC1 lægger mere pres på, men det bliver aldrig rigtig farligt.

I perioder er angriberne lidt for sløve til at komme hjem og det resulterer i en 3 mod 2 situation, som ser ud til at ende godt, men en TDC spiller får listet bolden forbi Troels som ellers igen spillede en brilliant kamp. 2-1


Flot kamp af TIF. Thomas var tilbage og viste stor energi i både forsvar og angreb. Flemming var som sædvanlig utroligt løbestærk, Leif lavede giftige indlæg, Anders greb resolut ind når TDC1 troede de skulle bygge angreb op, Per var konstant giftig i angrebet og hele forsvaret var solidt som altid. Ja og Henning... ja, han var bare med..

Vi er på rette spor mod en flot 2. eller 3. plads.

Kommentarer:

27-08-2002 fra JT - tilskuer!
Dejligt med lidt ros til tilskuerne for en gangs skyld!
Det var kanon spillet drenge! - Flere af den slags kampe!
23-08-2002 fra PRT
Se det var en rigtig perfekt fodboldkamp. Gode men fair modstandere som vi alligevel bankede, og vejret og tilskuer opbakningen var til et 13 tal.
23-08-2002 fra TFJ
God kamp - det lignede faktisk fodbold i lange perioder! Fine holdbilleder!

Skriv en kommentar til kampen eller kampreferatet nedenfor:

Navn
Kommentar
Skriv: XNQ8