Terma Fodbold

Hold opstilling var:

Anders Ørndrup
Henning Nielsen
Flemming F. Jensen
Henrik Paasch
Leif Jessen Karup
Thomas Gjørup
Jesper Hansen
Kim Plauborg

Officielt kampreferat:

Inden kampen er vi lidt i tvivl om IF Posten har tænkt sig at møde op til kampen eller ej. Da vi kan se IF Posten ikke er mødt op til stort set alle deres kampe. Så for en sikkerhedsskyld tjekkede vi lige med ÅFS inden kampen. Vi fik besked om at et andet hold havde overtaget IF Postens plads. Det skulle vise sig at være et murer firma, murer drengene.

De mødte også op til en gang træning inden kampen begyndte, så vi kunne se at de havde rørt en bold en par gange før.

Vi starter med bolden i første halvleg, og inden vi næsten er i gang springer de over midterlinien og starter et pres mod os som skulle vise sig at vare hele kampen indtil ca. 1 min før kamp fløjtes af.

Når murer drengene får bolden kommer de fra med 120km/t to, tre mand på kryds af hinanden og ligger nogle temmeligt gode afleveringer til hinanden. Det er dog let at se de er vant til at spille på den bane som er lidt større for mange af deres afleveringer bliver lige en tand for lange. Ikke nok med det , de kæmper også mod et veloplagt Terma forsvar som stopper de hurtige bolde op af banen.

Vi er nu heller ikke uden chancer for mål. Der er et ganske godt sammenspil op af banen mellem Henrik, Leif, Thomas samt Flemming og de kommer til et par afslutninger men deres målmand reder desværre lige på stregen flere gange.

Mure drengene bliver ved med deres taktik med hurtige angreb og de kommer til et par skud mod mål som går lige forbi. Anders havde overtaget pladsen i målet da Troels måtte melde afbud. Anders fik også lov at klare et par flotte redninger, der er altså syet en lidt Peter Schmeichel ind i den nye målmandstrøje ;)

Første halvleg slutter 0-0.

Anden halvleg starter i et lidt sløvere tempo end første halvleg. Efter lidt tid får de et indkast i ud for feltet og den kaster kort til den forreste mand og han header mod forreste stolpe men den går heldigvis i sidenettet.

Flemming dribler med bolden rundt om flere forsvars spillere det ser rigtig godt ud men hver gang han er lige ved at kommer til skud kommer den næste og står i vejen. Flemming får afleveret til Leif og Leif sætter hurtigt en forsvares spiller af og kommer får afsluttet, men bolden går lige ved siden af.

Da der mangler 5 minutter får Henrik det gule kort fordi han ikke vil give bolden til murer drengene ved et indkast. Med 6 tilbage på Terma holdet kan man lige frem se hvordan murer drengene får julelys i øjnene og de ser chancen til en let sejr, men sådan går det slet ikke.

De næste par minutter angriber murer drengene med alle mand, men Jesper får bolden fra dem og tager en tur op af siden linien men en murerdreng kommer bagfra og fælder Jesper. Dommeren giver naturligvis frispark. Det tages hurtigt og Jesper får bolden igen på midten og den samme murerdreng trækker nu Jesper i græsset ved at hive Jesper i trøjen lige foran dommeren….dumt… Jeps han får det gule kort. En anden murerdreng som står tæt på dommeren flækker af grin og kommer med en smart bemærkning, hvorefter dommeren siger "du kan bare følge efter", og så får han også det det gule kort. Så falder deres målmand om af grin på jorden og det bliver så dommeren for meget og målmanden får også det gule kort. Det er svært at tro, men det er rigtigt. Et frispark tre gule kort. Desværre er frisparket oppe omkring midten af banen så der er ingen som kan skyde bolden direkte i mål, og det ender hurtigt med mål spark.

Med under 1 minut tilbage og den nye murermålmand skal lavet udsparket og kikser totalt ved at lave en aflevering til Flemming. Flemming får hurtig kontrol over bolden og straks er der to murerdrenge omkring ham. Ude fra samme side kommer Henning hurtigt løbene ind mod midten af feltet hvor han kun er over for målmanden. Flemming aflevere men uheldigvis ligger den til Hennings venstre fod, så det er svært at sparke til men han prøver, men bolden går lige forbi målet. På det tidspunkt vidste vi vist alle at kampen ville slutte uafgjort inden for meget kort tid.

Ganske rigtigt kampen slutter uafgjort 0-0 med i alt 4 gule kort.

Det skal nævnes at vi havde et utroligt godt sammenspil i dag selv om de var over os et halvt sekund før vi fik bolden. Der skal gives en stor ros til forsvaret Kim, Jesper og Henning de har vist ikke i en firma kamp måtte løbe så meget, det samme gælder naturligvis også for angrebspillerne Leif, Henrik, Flemming og Thomas.

Kommentarer:

30-08-2002 fra P. Schmeigel
Det med trøjen passer ikke - det er bare fordi Anders og jeg er så blændende dygtige! Godt klaret, alle sammen.
30-08-2002 fra HSN
Det er kun Anders der staver Schmeichel som Schmeigel :-)
Godt stået alligevel Anders
30-08-2002 fra LFK
Denne kamp blev "vundet" af et fortrinligt forsvar som kæmpede og viste god kampgejst.
Så må vi jo se om ikke angrebet kan tage revance en anden gang.
Hilsen fra en angriber
30-08-2002 fra JH
Kampen blev vundet på hård fight fra alle mand.
30-08-2002 fra PRT
Jeg kan da heller ikke "pjække" fra en kamp uden at i spiller uafgjort.

Skriv en kommentar til kampen eller kampreferatet nedenfor:

Navn
Kommentar
Skriv: FU4G