Terma Fodbold

Hold opstilling var:

Anders Ørndrup
Bo Larsen
Henning Nielsen
Henrik Jørgensen
Jesper Hansen
Kim Plauborg
Per Thamsen
Troels F Jensen
Tonny Nielsen

Officielt kampreferat:

Dagens store kamp skulle stå mellem Terma og H. Hoffman & Sønner (HHS). Der var lagt op til en stor kamp mellem de to førende hold i Serie 6. HHS ligger dog solidt på første pladsen lige foran Terma. Vi skal vinde i aften hvis vi skal havde muligheden for at slutte på første pladsen.

Terma starter med bolden i første halvleg. HHS begynder at presse lidt men ikke specielt meget. Terma spiller bolden sikkert rund mellem alle spillerne og kommer på den måde et godt stykker op af banen. I starten af kampen flytter spillet lidt frem og tilbage mellem begge hold. Ingen kommer rigtig til nogle store chancer.

Efter den første panik har lagt sig, får vi spillet os til nogle chancer. Blandt andet Per får et par chancer men HHS forsvaret er gode til at få lukket af. I den anden ende kommer HHS også tæt på mål men vores forsvar stiller i bedste formation nemlig bestående af Kim, Henning, Bo samt Jesper. Troels er kommet på plads i målet og han får ikke de store udfordringer i løbet af første halvleg.

Der udvikler sig en spændene situation efter HHS har taget et hjørnespark og Jesper får fat i bolden og sætter to HHS spillere og kommer helt ud til side linien omkring midten. Jesper tager et træk ind mod midten af banen og er stor set totalt fri mod målet og så fløjter dommeren første halvleg af.

Pausen bliver den korteste vi til dato har haft, da dommeren mener vi skal være færdige inde det bliver mørkt.

HHS starter med bolden i anden halvleg og Terma angriberne har fået at vide de skal flyve over midten i det sekund den første HHS spiller har rørt bolden og det gør de så. HHS spillerne bliver totalt overrumplet og de bliver nød til at spille bolden helt tilbage til målmanden.

Terma kommer til nogle gode chancer, Tonny som er med efter 2-3 års pause får et par muligheder, men uden det giver mål. Det kan tydeligt ses på Terma spillerne at de er ved at være lidt trætte, de hænger lidt når HHS får bolden og laver er hurtigt kontra. Det er ved sådan et kontra, en HHS spiller laver en flot aflevering mellem to Terma forsvare på tværs af banen til en helt fri HHS angriber som tager et par skridt mod målet og sætter den lige forbi Troels som er på vej ud. (0-1)

Kort tid efter får HHS hjørnespark og to HHS spillere hopper op og den ene rammer Troels lige i nakken, og der gives korrekt frispark. Dog kunne en mundlig advarsel være på sin rette plads her, men nej…

Med 7 minutter igen er det nu det gælder hvis der skal udlignes. Alle Terma spilleren løber for hinanden ,og der er hele tiden en som løber hen for at hjælpe manden med bolden. Det var rigtig godt at se sammenspillet fungerede i dag.

Der er nu små 4 minutter igen og Henrik får bolden fra en HHS forsvars spiller og er frisk på et hurtigt skud og HHS målmanden kan slet ikke holde bolden og er nød til at give hjørne. Alle folk frem på banen og Bo er ud for at tage det. Den har havner lige midt i felter men det er en HHS spiller som kommer først på bolden og får den væk. Kim som står et par meter uden for feltet får samlet op og spiller den ud på højre fløj hvor Per er helt fri. Per tager et træk mod baglinien og hvad der ligner et uheldig skud for nogle er en perfekt aflevering til Anders som kommer i fuld fart ved kanten af feltet lige ud foran målet og med et let "vristspark" placere bolden helt ude ved stolpen, uden en chance for målmanden. (1-1).

Begge hold vil vinde kampen så det sidste minut bliver en kamp omkring midtbanen men ingen af holdene kommer til nogle chancer. Det bliver dog til at tvivlsomt indkast til HHS, hvorefter dommeren fløjter kampen af.

Vi havde også fortjent mindst uafgjort efter det flotte sammenspil, der var over hele banen. En stor ros til alle for det gode samarbejde

P.S.: Bagefter viser det sig at dommeren havde travlt med at nå en bus, så der var derfor han havde så travlt med at komme igang med anden halvleg.

Kommentarer:

09-06-2002 fra HSN
Jeg synes det var fedt med forstærkningen fra HMJ og TNN :-)
De gamle drenge kan endnu, og så endda på det "topplan" vi er på nu.
09-06-2002 fra LFK
Godt gået drenge....og helt uden min hjælp.
Jeg blev desværre forhindret i at deltage, men det gik jo også alligevel.

Hilsen Leif
09-06-2002 fra HMJ
Henning, det der med "Top"-plan. Har det noget at gøre med de læskedrikke I normalt indtager efter kampen ?
Jeg må hellere købe et par knap så glatte støvler før næste kamp. Med mit løbepensum overvejer jeg om ikke jeg kan slippe med passivt medlemsskab af idrætsforeningen !!!

Skriv en kommentar til kampen eller kampreferatet nedenfor:

Navn
Kommentar
Skriv: 900O