Terma Fodbold

Hold opstilling var:

Anders Ørndrup
Bo Larsen
Flemming F. Jensen
Kim Plauborg
Henning Nielsen
Jesper Hansen
Troels F Jensen
Per Thamsen

Officielt kampreferat:

Den sidste kamp for denne sæson. Et hurtig kig på stillingen inden kampen viser at "Hvem tror du det er?" ligger 1 point lige efter os. Der er en udbredt sidste kamp stemning over hele Terma holdet og vi har endda kontaktet Århus Firma Sport for at høre om Mortensen & Beierholm (M&B) havde meldt afbud da de ikke har være så flittige at møde op hver gang. ÅFS har ikke hørt noget, så vi er for en sikkerheds skyld nødt til at tage til kampen, om ikke andet så for at få en kold fadbamse efter kampen. De skulle vise sig at være en god beslutning, at møde op for M&B stiller med 8 mand. Lige inden kampen spillede "Hvem tror du det var?" mod TDC1 og TDC1 vandt 5-1 over vores gode venner, så lige meget hvordan kampen ender har vi 2. Pladsen i Serie 6.

Først halvleg starter med at M&B har bolden og vi har solen i ryggen. M&B så ud som om de var oplagte til kampen og de var lige en lille smugle hurtige end os på bolden. Vi kunne relativt let få bolden fra dem da de egentligt ikke var stort bedre end os. Terma forsvaret som i dagen anledning består af Kim, Bo samt Jesper får holdt M&B på afstand i hele første halvleg, og de par små bolde der når hele vejen igennem bliver så let som ingenting snuppet af Troels.

Henning var blevet sat op i angrebet for at hjælpe Anders, Per og Flemming da Henrik og Leif desværre måtte melde afbud til dagen opgør. Vi kan heller ikke prale af specielt gode chancer i løbet af første halvleg. Det bliver dog til at par gode kombinationer mellem Per og Flemming og skud på mål.

Bo måtte låne et par ekstra fodbold støvler som Jesper havde med, da han havde pakket en venstre fodbold støvle og en venstre almindelig sko. Ikke lige det mest optimale til en gang fodbold.

Alle Terma spillere ser ud som om de spiller i nedsat tempo, og M&B begynder at få lidt mere plads på midten. Det bliver så slut på første halvleg.

Pausen bliver brugt til at får lidt vand indenbords da solen stadig skinner og temperaturen er omkring 23 grader. Det er totalt folk vejr af en kamp i september måned.

Terma starter med bolden i anden halvleg og prøver på et hurtigt angreb mod M&B men de er parate på vi kommer mod dem. Den første del af anden halvleg bliver i samme stil som første med en del spil men der kommer ikke de helt store chancer. Dog lykkes det Flemming at få bolden fra en M&B spiller ude i
siden og prøver et frisk skud på mål, men overlæggeren bliver M&B redningsmand i denne omgang.

Vi får et indkast oppe ved feltet og vores indkast ekspert Jesper løber ud og tager det. Jesper kaster bolden helt ind til det lille felt og målmanden kommer ikke op til bolden og går over ham. Kim står perfekt helt fri i lige på kanten af det lille felt og får bolden i målet med brystet. (1-0)

Sådan det løftede moralen en del hos Terma spillerne som eller så ud som om de godt vidste at de ikke behøvede at vinde kampen for at være sikre på 2. pladen.

Med 6 minutter igen forsøger M&B at score mål, og de begynder at presse lidt mere. Det bliver til et lang indlæg som deres mand i feltet lader gå direkte mod mål og de tilskuere som M&B havde med var sikre den ville gå i mål for den dykkede lige mod Troels som havde solen lige i øjnene. Troels får lige
foden på og reder dermed vores føring.

I det sidste minut får Per bolden nede ved midten af banen og prøver at komme op mod mål, først bliver kan taklet af en M&B spiller. Det lykkes Per at få bolden med så kommer de to M&B spillere og vi må se bolden tabt, men nej på fantastisk vis får Per bolden med. Per kommer op mod feltet men så kommen der endnu en M&B spiller som får bolden sparket ud over sidelinien.

Kampen slutter 1-0 til Terma. Flot drenge, meget kan man sige om os dag men denne kommentar fra Henning siger det vist bedst: "en flok hurtige snegle".

Tillykke til alle med 2. pladsen i Serie 6.


Sådan ser en flok glade TIF drenge ud efter en hård kamp og sejren skal skylles ned ;)

Kommentarer:

14-09-2002 fra Lillebror
Min storebror var bare med (Henning)
13-09-2002 fra P. Schmeigel
Det er jo ingen sag at være torwart med det forsvar...det bliver helt kedeligt ind imellem
13-09-2002 fra PRT
Jub di huuuu eller sådan noget lignende
13-09-2002 fra Jt - fraværende tilskuer
Altså jeg vil bare lige sige, at ham, der scorede.. Det er altså min kæreste!!!

Skriv en kommentar til kampen eller kampreferatet nedenfor:

Navn
Kommentar
Skriv: IHC0